Полювання на піранью всі серії

Мелодрама Полювання на піранью  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
28 ноября 2006
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, триллер, криминал
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал боевик, триллер, криминал «Полювання на піранью »:

Кирило Мазур та його красуня-колега Ольга співробітники спеціального підрозділу під назвою «Піраньї» отримують важливе завдання. Тепер чоловік і жінка повинні будуть зіграти роль закоханої пари, які відправляються в екстремальний похід у глибину сибірської тайги. Секретна місія полягає в тому, що потрібно терміново ліквідувати хімічну лабораторію, затоплену на дні озера. Справа в тому, що за договором двох урядів, ця територія найближче майбутнє повинна відійти сусіднього Китаю. Агенти ніяк не очікували, що опиняться в світі, яка існує за своїми негласним законам. Смертоносна зброя знайдено місцевої бандитським угрупуванням, яке очолює жорстокий самодур Прохор.

Його головні улюбленою розвагою є полювання на людей. Але робити нічого, героям доводиться підлаштовуватися по суворі обставини, а Мазуру змінити автомат на кістяний ніж, і замість того, щоб рятувати планету визволяти з біди Олю. Але і самі мисливці поки не знають, з яким професіоналом зіткнулися і що він може бути таким же безжальним, коли йому не залишають іншого вибору і мова йде про життя. А Кирило вже точно не промахнеться в найзручніший момент.

Серіал Полювання на піранью 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Полювання на піранью » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Полювання на піранью 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Полювання на піранью всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полювання на піранью онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Полювання на піранью (2006)