Доярка з Хацапетівки всі серії

Мелодрама Доярка з Хацапетівки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2006
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Доярка з Хацапетівки »:

Катерина приїхала до столиці з глибокої провінції під назвою Хацапетовка. Дівчина мріє вивчитися на кухаря, стати справжнім професіоналом своєї справи і затребуваним фахівцем для елітних ресторанних закладів. Але доля розпорядилася інакше, і героїня не змогла стати студенткою, залишившись одна в величезному і чужому мегаполісі. В довершення всьому наївну Катю обманюють і обкрадають. Але вона не впадає у відчай і намагається вижити всіма можливими способами.

Одного разу героїня випадково знайомиться з мажором і тусовщиком Дмитром Буличовим, якому покійний дід заповідав вражаюче мільйонний статок. Ось тільки отримати його онук зможе тільки, виконавши останню волю заповзятливого родича. За умовою хлопець повинен знайти собі відповідну наречену і протягом найближчих двох місяців одружитися. Інакше всі гроші будуть пожертвувані до Фонду природи. Діма, перебуваючи в пошуках кандидатки, робить Каті вигідну пропозицію, і та погоджується, побути фіктивної дружиною. Правда молоді й самі не очікують, що, прикидаючись парою вони по-справжньому закохаються і вже не захочуть розлучатися ніколи. Хоча назвати цей шлях до взаєморозуміння і справжніх почуттів не можна назвати легким.

Серіал Доярка з Хацапетівки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Доярка з Хацапетівки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Доярка з Хацапетівки 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Доярка з Хацапетівки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доярка з Хацапетівки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Доярка з Хацапетівки (2006)