Час Купідона (2022) всі серії

Серіал романтика, драма, сімейний «Час Купідона (2022)»:

Після смерті власника великого бізнесу, на сімейний клан Мейтіпатан чекала битва за спадщину. Дід залишає заповіт онукам, у якому повідомляється, що президентом компанії та спадкоємцем величезного стану стане старший онук за умови, що до настання тридцяти літнього віку хлопець має одружитися та завести потомство. А якщо ні, то компанією керуватиме середній онук, який повинен буде виконати ті ж умови. Ну а за молодшим онуком, якщо середній також не впорається з цією умовою. Молодій людині, старшій із онуків, вже виповнилося 28 років, і справа ускладнюється тим, що він гомосексуаліст.

Молодший брат Там завжди підтримував старшого, Тато. А середній Орачун вирішив дочекатися провалу старшого брата. Якось там знайомиться з милою дівчиною Нут, яка волею долі має вийти заміж за його старшого брата, Тата. Для Тата це шанс стати президентом компанії, спадкоємцем діда. Там розумів, що був закоханий у Нут, але запізнився із зізнанням. Йому доводиться приховувати як свої почуття, а й таємницю Тата.

Чи подарує доля щастя двом закоханим, чи настане для них час кохання – час Купідона?

Серіал Час Купідона (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Час Купідона (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Час Купідона (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Час Купідона (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Час Купідона (2022)