Ти в кожному битті серця (2022) всі серії

Мелодрама Ти в кожному битті серця (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
2022
Країна:
Таїланд
Жанр:
бізнес, романтика, драма
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

Серіал бізнес, романтика, драма «Ти в кожному битті серця (2022)»:

Головний герой, президент найбільшої компанії на ім'я Сила, страшенно боїться мікробів і не любить, коли йому брешуть. Він не береться за поручні, якщо їх попередньо не помити, і постійно носить із собою антисептичні засоби.

Навколишні знають особливості боса і не дозволяють собі вольності та брудних рук. Але одного разу перед президентом постає дівчина, яка користується його слабкостями. Розумна, красива, надмірно емоційна і не турбується ретельною гігієною. За іронією долі, саме з нею йому доведеться бачитися частіше, і вона раптом починає змінювати життя Сили.

Серіал Ти в кожному битті серця (2022) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Ти в кожному битті серця (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Ти в кожному битті серця (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти в кожному битті серця (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Ти в кожному битті серця (2022)