Згадати себе всі серії

Серіал мелодрама «Згадати себе »:

Після смерті чоловіка фотограф Катя Кареліна довгий час перебуває в жалобі, але поступово приходить до тями і починає повноцінне життя. Вдова займає одну з керівних посад в дитячому інтернаті і стає приймальні мамою для потребує турботі дівчинки. Її любить директор цієї установи, Кареліна не цурається залицяння. Але раптово тільки почала налагоджуватися життя героїні стає кошмаром. З нею відбувається трагедія, в результаті якої нещасна втрачає пам'ять - настільки сильною виявилася травма голови.

Забуває Кирила і свою прийомну дочку Лізу. Та ще з'являється якийсь Артем, який стверджує, що вони з Катею давно закохані одне в одного і взагалі мають намір одружитися. Світ для страждає амнезією перекинувся. Вона абсолютно заплуталася в своїх відносинах. Чи не знає, кому вірити. Хто такий цей Артем насправді? Чи був нещасний випадок, ледь не позбавив її життя, просто невдалим збігом обставин? Чи існують нові загрози її життю? Якщо її хотіли вбити, то кому це вигідно? Де справжня сім'я героїні? Співробітниця інтернату сподівається на успішне лікування, яке відновить пам'ять, тільки тоді картина життя проясниться, і можна буде нарешті згадати себе.

Серіал Згадати себе 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Згадати себе » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Згадати себе 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Згадати себе всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Згадати себе онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Згадати себе (2021)