Котячий будинок (2020) всі серії

Мелодрама Котячий будинок (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
21 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
44 хв.

Серіал мелодрама, детектив «Котячий будинок (2020)»:

Головна героїня мелодраматичного серіалу - Надія Кошкіна, успішний керівник приватного Кризового центру, чия благородна і корисна діяльність спрямована на допомогу жінкам. Навколишні прозвали його «Кошкіним Домом». Завжди привітна і чуйна Надя, є зразком доброти і милосердя. Але мало хто здогадується, що їй довелося пережити справжню особисту трагедію, коли вона змушена була залишити власної новонародженої дитини в пологовому будинку. І це не була проста примха або боязнь відповідальності, так нещасна жертва і зневірена мати намагалася врятувати свого малятка від біологічного батька-деспота, який не раз бив дружину.

Це стало важкою душевною ношею для Кошкіній. Всі ці роки вона безуспішно намагається знайти донечку, але поки не вдається досягти заповітної мети. Розуміючи всіх представниць слабкої статі, які, як і вона колись потрапили в безвихідні ситуації. Вона присвячує себе цим людям, яким часом нікуди йти і чекати сторонньої підтримки. Серед численних жертв виявляється і відома телевізійна ведуча Наташа Большова, яка постраждала від домашньої тиранії. Але яким було здивування Наді, коли вона дізнається в деспота-дружині Наталії, того, хто став причиною її особистої втрати і нескінченного горя. Юдін в страху бути розкритим, оголошує колишньої коханої війну до повного знищення.

Серіал Котячий будинок (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Котячий будинок (2020)» онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Котячий будинок (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Котячий будинок (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Котячий будинок (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Котячий будинок (2020)