Приборкання свекрухи (2019)

Фільм комедия «Приборкання свекрухи (2019)»:

Любляча сім'я Ніна і Андрій, могли б стати щасливою родиною, якби в їх особисте життя не пхала носа шкідлива свекруха. Ганна Михайлівна обожнює свого єдиного сина і бажає їй тільки добра. Вона абсолютно впевнена, що Ніна не гідна її прекрасного Андрійка. Уперта жінка, постійно влаштовує підступи невістці, і всіма силами намагається її вижити.

Але, насправді героїня фільму «Приборкання свекрухи» не заслуговує до себе такого ставлення, вона дуже любить Андрія і робить все можливе, що він був щасливий. Одного разу, терпінню дівчини приходить кінець і вона решіт вгамувати підступну пенсіонерку. Невістка придумує хитрий план, який повинен вирішити конфліктну ситуацію раз і назавжди...

Дивитися фільм «Приборкання свекрухи (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Приборкання свекрухи (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Приборкання свекрухи (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Приборкання свекрухи (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Приборкання свекрухи (2019)