Простий олівець

Фільм драма «Простий олівець »:

Художниця Антоніна переїжджає з Санкт-Петербурга в провінційне містечко ближче до свого чоловіка, який відбуває покарання у колонії. Влаштувавшись працювати в місцеву школу вчителем малювання, вона з подивом виявляє, що навчальний заклад тримає в страху підліток-хуліган, а його старший брат-злочинець захопив владу над всім селищем, і ніхто не може йому протистояти.

Героїня не бажає миритися з цим і стає на захист не тільки дітей в школі, але і всієї глибинки, а прості олівці, якими малюють її учні перетворюються на зброю, спрямована проти несправедливості, приниження і беззаконня...

Дивитися фільм «Простий олівець » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Простий олівець онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Простий олівець дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Простий олівець онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Простий олівець (2019)