Формула щастя

Фільм мелодрама «Формула щастя »:

Тетяна живе у своєї тітки і працює вчителем в школі. Героїня намагається сподобатися своїм учням і прищепити їм прагнення до навчання. Намагання дівчини виявилися не марними, учні полюбили добру вчительку, а батьки дуже раді, що у їхніх дітей, така чудова викладачка. Але одного разу, одна з мамашек приревнувала Тетяну до свого чоловіка, і закотила скандал прямо в школі. Директору довелося піти на крайні заходи, і звільнити кращу вчительку школи.

Але, неприємності на цьому не закінчуються, незабаром помирає її тітка, а квартиру в якій вони жили, відбирають сусіди. Улюблений чоловік замість того, щоб допомогти Тані у важкій ситуації - просто кидає її. Опинившись на вулиці, без роботи і без засобів існування, Таня знайомиться з простим і добрим хлопцем Славком. Слава виявився справжнім чоловіком і не покинув її у важкій ситуації ...

Дивитися фільм «Формула щастя » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Формула щастя онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Формула щастя дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Формула щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Формула щастя (2012)