Кремінь всі серії

Мелодрама Кремінь  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 апреля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, криминал, детектив
Тривалість:
49 мин.

Серіал боевик, криминал, детектив «Кремінь »:

Майор спеціального призначення за прізвищем Шаманів, звільняється після тривалої служби і відправляється в один із забутий богом глухе провінційне містечко. Там проживає його бойовий товариш, з яким Шаман (так прозвали його друзі) пройшов найскладніші бойові моменти під час виконання секретних завдань в самих різних гарячих точках планети. Чоловік збирався не тільки побачитися з бойовим соратником, але і трохи відпочити, перш ніж зануриться в сірі будні громадянки. Він і сам ще толком не знає, чим займеться. Адже єдине, що він вміє робити – це воювати.

Але схоже спецназівця чекає деяке розчарування по приїзду до одного. Замість запланованої відпустки, його очікують розборки з місцевими оперативниками. Справа в тому, що начальник міської міліції тримає все населення під своїм особистим контролем і відчуває себе тут повноправним господарем. Він закон і суддя. Про його безмежне «Правлінні» влади області прекрасно знають, але ніхто не втручається в процес беззаконня і самовладдя, отримуючи за це непогані відступні. Звикли миритися з незручностями російський народ не намагається чинити опір диктатору, але тільки не Шаман, який має намір навести тут справжній та відповідний порядок.

Серіал Кремінь 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кремінь » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кремінь 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кремінь всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кремінь онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кремінь (2012)