Рукавичка Аврори всі серії

Мелодрама Рукавичка Аврори  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 октября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Рукавичка Аврори »:

Детективна історія розповість про безстрашної дівчини і старовинної загадкової рукавичці, з появою якої в сім'ї героїні і починається ланцюг дивних неприємностей і нещасть. Талановитий і знає історик Синіцина Аврора змушена залишити улюблену роботу і зайнятися на вимогу суворого і впливового батька сімейним бізнесом. Батько, який безпардонно втручається в особисте життя улюбленої дочки не тільки позбавив її перспективної професійної кар'єри, але і посварив з чоловіком Віктором, навіть незважаючи на те, що у пари підростає маленька Маша.

Одного разу героїня за деяких обставин опиняється в провінції Нелидино, де отримує в подарунок стару капелюшний коробку, лист французькою мовою і чорну дамську, витончену рукавичку. На самій коробці було написано ім'я Аврора і як виявилося вона належала чарівною особи, пані Гернваль з XIX століття, яка за чутками всім приносила, тільки нещастя всім чоловікам, закоханим у неї. Варто Синіциної привести в своє житло злощасний подарунок, як все її життя йде шкереберть: хресний серйозно поранений з рушниці, татові інкримінують причетність до вбивства, а за її рідними починається стеження невідомих і чути постійні погрози. Але хоробра красуня не вірить у містику та намагається розібратися у всьому сама за допомогою здорового глузду і логіки.

Серіал Рукавичка Аврори 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Рукавичка Аврори » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рукавичка Аврори 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рукавичка Аврори всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рукавичка Аврори онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рукавичка Аврори (2016)