Лікар Анна всі серії

Мелодрама Лікар Анна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
30 января 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Лікар Анна »:

Події фільму «Доктор Анна» відбуваються в далеких 90-х роках, коли розгул злочинності досяг свого піку. У ті неспокійні часи, всім заправляли бандити і продажні служителі закону.

Головна героїня - талановитий доктор на ім'я Анна, багато років працювала в лікарні і відмінно справлялася зі своїми обов'язками. Але, останні події змусили її не тільки кинути улюблену роботу, але і втекти за кордон. Самотня жінка познайомилася з сильним і привабливим чоловіком, за яким, як за кам'яною стіною. Перший час вона не могла повірити своєму щастю, всі її мрії збулися і навіть більше. Але, після жорстокого вбивства коханого чоловіка, її життя перетворюється на справжнє пекло...

Серіал Лікар Анна 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Лікар Анна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Лікар Анна 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лікар Анна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лікар Анна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лікар Анна (2016)