Зайвий (2018) всі серії

Мелодрама Зайвий (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
7 апреля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Зайвий (2018)»:

Героями сюжету стала заможна, респектабельна і на перший погляд дружна сім'я Тармановых. Два десятки років тому глава великого сімейства Георг Тарманов заснував успішне підприємство «Макс-Фарм». Пройшло кілька років з того часу, і компанія стала однією з лідируючих на світовому ринку лікарських препаратів. У цьому в раду директорів корпорації входять два сини і дочка власника. Брати не збираються поступатися лідируючу роль своїй сестричці і сподіваються, що зможуть прибрати її з дороги, щоб прибрати до рук золоту жилу частки після смерті батька. Але коли останній залишив тлінну землю, його заповіт шокує родичів.

Він залишає все спадщину свого онука Максима, сина дочки Анни, який загинув ще підлітком, потонувши в море. Але як виявилося, хлопець живий. Він, як за помахом чарівної палички з'явився в самий потрібний момент і розповів історію про те, що в дійсності його викрали і всі ці роки насильно утримували в полоні на віддаленій фермі. А тепер без пояснення причин, раптово відпустили. Єдина, хто зраділа його появі, була мати, яка готова на все, щоб улюблене чадо відчуло себе рідним у власному будинку. Але з часом складається враження, що цей хлопчина, у якого з невідомої причини, хтось забрав 12 років життя прийшов сюди зовсім не з миром.

Серіал Зайвий (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Зайвий (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зайвий (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зайвий (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зайвий (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зайвий (2018)