Гроза над Тихорічем (2016) всі серії

Мелодрама Гроза над Тихорічем (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
11 сентября 2016
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Гроза над Тихорічем (2016)»:

Після довгих років роботи у дослідному інституті, Павло Соколов виявляється безробітним і нікому не потрібною людиною. Герой навіть не уявляє, як далі жити? Де шукати роботу? Але, в скрутну хвилину, руку допомоги простягає вірний друг Паші - власник процвітаючої фірми.

Він пропонує Павлу посаду свого заступника, з хорошою зарплатою і непильною роботою. Соколов відразу приступає до справи і вирушає в далеку село, виконувати важливе доручення: переконати Марію Лошкарьову, продати свою ферму. Просте на перший погляд справа, виявилося нездійсненним завданням: Марія навідріз відмовляється від угоди.

Щоб дізнатися про дівчину більше інформації і знайти правильний підхід, Павло вирішив залишитися на деякий час, і довести справу до кінця. Але, чим більше він дізнавався Машу, тим сильніше захоплювався нею, і сам того не замела, як закохався в добру і гарну жінку...

Серіал Гроза над Тихорічем (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Гроза над Тихорічем (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Гроза над Тихорічем (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Гроза над Тихорічем (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гроза над Тихорічем (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гроза над Тихорічем (2016)