Три капітана всі серії

Мелодрама Три капітана  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
30 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Три капітана »:

Вибухотехніки складна і небезпечна професія, адже кожен раз ці люди ризикують власними життями і ніколи не можна з точністю сказати, що і як закінчитися. Викликають цих унікальних фахівців у найскладніших ситуаціях. Герої мають справу не із звичними заводськими вибуховими пристроями, а з безглуздими «саморобками», чия поведінка ніяк не вгадати. Історія інтригуючого фільму розповідає про хлопців, які є професіоналами у своїй справі.

Всі вони пройшли вогонь і воду і не раз заглядали в обличчя смерті. У команді сміливців три капітана МВС у відставці Віктор Серьогін, Олександр Піхота, Льошка Терновський. Ну звичайно між собою вони по-простому називають один одного: Серьога, Піхота і Джокер. І хоча чоловіки давно вже залишили свою неспокійну службу у віддалених гарячих точках, але спокою в їх житті ще в найближчому майбутньому не передбачається. У кожного свої труднощі і з ними потрібно впоратися: Джокер виявляється в заручниках, Піхоті інкримінується звинувачення у вбивстві, а Серьожини сімейне життя руйнується на очах. А ще друзям доведеться зіткнутися з давнім товаришем по службі, який переметнувся в табір противника. Хоча до труднощів їм все і не звикати, але чи зможуть вони впоратися з ними і в цей раз?

Серіал Три капітана 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «Три капітана » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три капітана 10 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три капітана всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три капітана онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три капітана (2020)