Джокер всі серії

Мелодрама Джокер  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
24 декабря 2010
Країна:
Россия
Жанр:
боевик
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал боевик «Джокер »:

Артур Корольов - снайпер, який довгий час знаходився в гарячих точках, повертається до себе на Батьківщину. Він давно мріяв почати нову, мирне життя, але вдома трапляється трагедія: бандити вбивають його батьків і йдуть від покарання. На похоронах Артур зустрічає друга батька - Угрюмого, який в Москві дуже впливовий бандит.

Але насправді Похмурий агент спец служб. Похмурий вмовляє Королева поїхати з ним до столиці. У Москві Артур виявляється втягнутим в кримінальні розборки і потрапляє до в'язниці. Після відсидки Артур вирішує відплатити всім по заслугах ...

Серіал Джокер 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Джокер » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Джокер 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Джокер всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Джокер онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Джокер (2010)