Мисливець за головами всі серії

Мелодрама Мисливець за головами  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Мисливець за головами »:

Саня Румянцев є приватним сищиком, що проживають в північній столиці нашої держави у місті Санкт-Петербург. Головний герой не є крутим хлопцем, але при цьому схильний до різних авантюр, має прекрасне почуття гумору.
Багато співробітники поліції недолюблюють Саню, проте змушені працювати з ним з тієї причини, що з його допомогою поліпшуються показники розкриття злочинів.

Недолюблюють його і представники іншої сторони, тобто бандити, яким він досить часто переходить дорогу».
Тоді як сам Саня зацікавлений в любові і грошах. Незважаючи на те, що він знаходиться в розлученні, він ніяк не може забути свою колишню дружину. Однак повернути її йому не вдається через його трудової діяльності.

Серіал Мисливець за головами 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Мисливець за головами » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мисливець за головами 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мисливець за головами всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мисливець за головами онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мисливець за головами (2015)