Королева доріг всі серії

Мелодрама Королева доріг  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
21 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Королева доріг »:

У досвідченого далекобійника, який звик більшу частину життя перебувати в довгострокових рейсах, вже накопичився величезний стаж роботи. Основна частина життя цього працьовитого людини проходить в дорозі. Він відмінно знає зсередини цю сферу, в якій сильна конкуренція і нередка жорстокість. Також тут можна нарватися на підстави і різні спроби усунути суперника. А вже про перетин з криміналом і говорити не доводиться. Але щоб забезпечувати сім'ю, чесний водила повинен незмінно виходити в рейси і намагатися виживати.

А також звикнути до складних умов. Наприклад, до збившись графіку сну. Але одного разу звичний плин життя порушилося: шофера примудрився потрапити в автокатастрофу. Довгий час він змушений відновлюватися і переживати, що зірвався велике замовлення. Тим часом його дружині-домогосподарці доводиться самій стати водієм фури, щоб прогодувати сім'ю і заробити на виплату боргів. Героїні з чоловічим характером, яку до того ж ще й звати Славою, необхідно боротися з нечесним суперництвом, безліччю невдач через недосвідченість, поломками вантажівки, забобонами і неприйняттям навколишніх, особливо, інших далекобійників. Головне - колишньої домогосподарці треба повірити в себе.

Серіал Королева доріг 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Королева доріг » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Королева доріг 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Королева доріг всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Королева доріг онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Королева доріг (2021)