Блогери і дороги

Мелодрама Блогери і дороги  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 июня 2021
Країна:
Россия
Жанр:
приключения, реальное ТВ
Тривалість:
85 мин.

Фільм приключения, реальное ТВ «Блогери і дороги »:

Фільм у форматі реального шоу під назвою «Блогери та дороги» про історію звичних російських зірок, які для молоді замінили тиктокери, блогери та сучасні музиканти. Початківці артисти всіма силами намагаються здобути славу. Вони вже змогли досягти кохання кількох тисяч передплатників, але цього разу вони зважилися на наймасштабніший проект. Група блогерів відправляється в найвіддаленіші міста Росії, щоб дізнатися, як живуть люди далеко від галасливих мегаполісів. До її складу увійшли відома ведуча та актриса Анастасія Івлєєва, тиктокери Даня Мілохін та Юлія Гавриліна, а також Віталій Відякін, Сергій Чортков та Ельдар Джарахов.

Учасники телешоу звикли до киплячого життя у столиці. Вони заробляють достатню кількість коштів, щоб ні в чому не відмовляти. Поїздка в російські села стане для них новим досвідом та приводом випробувати справжні пригоди. Початківці зірки потрапляють у найнестандартніші ситуації, на них чекають нові труднощі та випробування. Першою зупинкою мандрівників стає невелике селище Дно. Після цього учасники побувають на фермі, навчаться поводитися з домашніми тваринами, вирушать у похід і заведуть нові знайомства.

Дивитися фільм «Блогери і дороги » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Блогери і дороги онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Блогери і дороги дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Блогери і дороги онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Блогери і дороги (2021)