Солдаут (2021) всі серії

Мелодрама Солдаут (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
9 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия, музыка
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, комедия, музыка «Солдаут (2021)»:

Сюжет захоплюючого серіалу під назвою «Солдаут» розповідає історію реп-виконавця-початківця, який робить перші кроки назустріч до популярності. Хлопець завжди мріяв про те, щоб зуміти донести свою думку до слухачів через свою музику. Кар'єра стояла йому на першому місці, саме тому сім'я пішла на другий план. Особисті проблеми відобразились у текстах пісень, які згодом прогриміли на всю країну.

Вибиратися сходами слави виявилося далеко не просто. Світ шоу-бізнесу був дуже жорстким, не терпів конкурентів і особливо тих, хто відмовлявся жити за правилами, які їм диктували. Репер має складний характер, він ненавидить слухати накази всіх і кожного. Тієї ж позиції дотримуються його друзі. Молоді виконавці намагаються зробити все можливе, щоби прорватися трохи ближче до мрії. Їм випав унікальний шанс. Якщо записаний альбом буде проданий за кілька днів після виходу, то вони зможуть позбутися зайвого баласту в особі продюсерів, які мають на хлопців зовсім інші плани.

Серіал Солдаут (2021) 1-4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серий

Дивитися серіал «Солдаут (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Солдаут (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Солдаут (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Солдаут (2021)