Фальшива нота всі серії

Мелодрама Фальшива нота  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
14 июня 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Фальшива нота »:

Головна героїня мелодраматичного серіалу – Марина, скромна і тиха дівчина, що надійшла в консерваторію. За непримітний і спокійний норов однокурсники прозвали її Мишкою. Але вона зовсім не ображається на них. Мати Мариши повна її протилежність у всьому. Красива, яскрава актриса з амбітним і темпераментним характером. Інга Білозерцева визнана зірка, допомагає дочці потрапити до найкращого педагога Вищого навчального закладу – Ніні Георгіївні.

Займаючись з викладачем, студентка знайомиться з її сином чарівним і харизматичним Кирилом. Юні серця сплелися в унісон в єдиному романтичному пориві. Закоханих забирає палка пристрасть роману. Але доля не вподобає їх відносин, особливо таємниці минулого. Як виявилося пізніше, багато років тому в батька Кирила була любовна інтрижка з Марініної матір'ю. Зустрівшись майже через 20 років, колишні кохані розуміють, що нічого не забуто, а їхні почуття чекали потрібного моменту. Що тепер робити цим двом парам. Адже кожен з них має право на щастя і всі четверо бажають бути зі своїх обранців. Але життя, на жаль, все не так легко, як в рожевих мріях. Чим же закінчиться ця заплутана історія?!

Серіал Фальшива нота 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Фальшива нота » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Фальшива нота 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Фальшива нота всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фальшива нота онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Фальшива нота (2016)