Багаття на снігу всі серії

Мелодрама Багаття на снігу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 ноября 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Багаття на снігу »:

Головна героїня мелодраматичного фільму - мила і добра дівчина Анастасія, яка нещодавно повернулася після інтернету назад в рідне село. Її близькі все також перебувають в безвиході і злиднях і Насті доводиться звалити на себе фінансове благополуччя сім'ї. Юна ентузіаст не боїться труднощів, тим більше вона прекрасний маляр і для неї завжди знайдеться робота. Але дуже скоро амбітний запал проходить, особливо після того, як вона відчуває, що їй домочадці ніби не раді.

Вітчим весь час кидає в її сторону похмурий погляд вимовляючи дружині своє невдоволення, а мати і зовсім стала чужою. Несподівано в її похмурому існування пробивається сонячне проміння, Настенька знайомиться з харизматичним і таким позірним на перший погляд, чарівним хлопцем - Павлом, який виявляється єдиним сином губернатора області. Молода людина приїхав в глухе село на конкурс народної пісні, зачарований красунею. У пари зав'язується бурхливий роман: пристрасний і запаморочливий. Після палких відносин кохана виявляє, що вагітна, але у її обранця зовсім інші плани, що йдуть в розріз з райдужними мріями улюбленої. Що ж буде далі?

Серіал Багаття на снігу 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Багаття на снігу » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Багаття на снігу 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Багаття на снігу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Багаття на снігу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Багаття на снігу (2012)