Щасливе життя Ксенії (2017) всі серії

Мелодрама Щасливе життя Ксенії (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 августа 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Щасливе життя Ксенії (2017)»:

Ксюша навчається на першому курсі. Ще в школі вона мріяла, що в майбутньому почне власну справу, тому вибрала економічний факультет. Красуня і розумниця. Батько з матір'ю не натішаться на дочку. Вона їх гордість. Дівчина старанно вчилася, не пропускала занять, намагалася заробити підвищену стипендію, щоб полегшити життя бідним батькам. Незабаром вона знайомиться з двома хлопцями. Перший - скромний Міша, чарівний фотограф з простої сім'ї. Для якого матеріальні блага не є самоціллю.

Він творча особистість. Другий - Дмитро, вміє красиво доглядати за прекрасною статтю, чим і підкуповує слабка стать, бажає бачити поряд з собою щедрого чоловіка. Матеріальне становище дозволяє робити красиві жести. Ксюша не змогла встояти перед його натиском. Весілля з Дімою була пишною, веселою і залишила незабутні враження. Рай тривав недовго. Чоловік перетворився на тирана, що б'є і издевающегося кожен день. Одного разу героїня не витримала і зважилася на втечу. З собою вона забрала маленького сина. Життя з нуля. Здійснилася давня мрія. Ксенія тепер успішна бізнес-леді. Зустріч з прекрасним чоловіком не змусила себе чекати. Як раптом знову з'являється Міша.

Серіал Щасливе життя Ксенії (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Щасливе життя Ксенії (2017)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Щасливе життя Ксенії (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щасливе життя Ксенії (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щасливе життя Ксенії (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щасливе життя Ксенії (2017)