По праву кохання всі серії

Мелодрама По праву кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:

Серіал мелодрама «По праву кохання »:

Молода дівчина Аня, яка живе в неблагополучній сім'ї, дізнається про свою вагітність, робить аборт і на межі нервового зриву, виявляється в кабінеті психолога Валентини Сергіївни. Доктор допомагає дівчині пережити горе, взяти себе в руки і почати життя з чистого аркуша. Незабаром, героїня фільму «По праву любові» знову з'являється в кабінеті своєї рятівниці. На цей раз, вона завагітніла від свого коханого Павла і боїться йому зізнатися.

Валентина рекомендує своїй пацієнтці не повторювати минулу помилку, а поговорити з батьком майбутньої дитини. Аня дуже переживала, що Петя злякається відповідальності і кине її з дитиною на руках. Але, коханий виявився справжнім чоловіком, він зрадів новини і зробив пропозицію своїй коханій. Щасливі закохані, вирушили знайомитися з мамою нареченого. В квартирі майбутнього чоловіка їх чекав несподіваний сюрприз.

Мамою Петра виявилася та сама Валентина Сергіївна, яка вмовляла її не переривати вагітність. Тепер, лікарка змінила свою думку, вона пригрозила Ані негайно робити аборт і назавжди забути її сина. Незважаючи на погрози суворої матері, молоді люди розписалися і готувалися до народження дитини. Але, підступна жінка знаходить можливість розлучити сина з дружиною, і змусити страждати всіх, хто її оточує...

Серіал По праву кохання 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «По праву кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал По праву кохання 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал По праву кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися По праву кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » По праву кохання (2018)