Щастя Серафими (2021) всі серії

Мелодрама Щастя Серафими (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
13 ноября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, драма «Щастя Серафими (2021)»:

У далекому минулому жінка з сильним характером та складною долею Серафима Кузнєцова з маленьким сином втекла від чоловіка-тирана до селища Солов'їне. Там героїню та її дитину дав притулок самотній старий – дід Яша. У глибинці Серафима несподівано пішла вгору кар'єрними сходами. Подолала важкий шлях від звичайного штукатуру до керівниці власної будівельної компанії. Вона перетворилася на авторитетну та впливову особистість. Але пенсіонер та син все одно залишилися єдиними людьми, яким жінка довіряє.

Життя Кузнєцової різко змінюється, коли помер дід Яша. Старий так і не встиг переписати свою земельну ділянку на Серафиму. Через деякий час приїжджає далекий родич діда, котрий став законним спадкоємцем. Це – відставний військовослужбовець Олексій Говоров. Чоловік вирішив тимчасово оселитися у сусідній з Кузнєцовою будинок. Незабаром у голубнику обладнав обсерваторію, де зручно милуватися ночами на зірки. Жінка обурена і не збирається так просто поступатися земельною ділянкою. Вона готова зберегти власність будь-якими способами і оголошує зіркові війну. Чи знайде героїня, що не здається, шлях до довгоочікуваного щастя, яке весь час вислизає з рук?

Серіал Щастя Серафими (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Щастя Серафими (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Щастя Серафими (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щастя Серафими (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щастя Серафими (2021)