Запасний вихід всі серії

Мелодрама Запасний вихід  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Запасний вихід »:

Головними героями детективного серіалу Запасний вихід (2020) є завзяті вороги, рецидивіст Павло Шишко і колишній оперативник Микола Кедрів. У минулому хлопці були по різні сторони барикад, Кедрів не раз намагався заховати порушника закону за грати, але той завжди вміло викручувався. Це сильно дратувало героя, але обіграти опонента він не міг. Минулі часи пройшли, зараз доля звела двох ворогів в одній упряжці, вони працюють санітарами в місцевому морзі. Пройшла ненависть один до одного у хлопців?

Ні, він і далі продовжать ворогувати, але на людях намагаються не показувати цього. І невідомо чим би закінчилася напружена ситуація героїв, якби не новий слідчий Дмитро. Чоловікові вдалося направити енергію хлопців у правильне русло. Він давно чув історії, пов'язані з інтелектом Шишко та Кедрова, але ніколи не наважувався звернутися до людей похилого віку за допомогою. Ситуація з розслідуванням справ кардинально змінюється, безнадійні злочину починають розкриватися. Але ніхто не здогадується, що це заслуга зовсім не Дмитра.

Серіал Запасний вихід 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Запасний вихід » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Запасний вихід 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Запасний вихід всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Запасний вихід онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Запасний вихід (2019)