Еллі (2021) всі серії

Серіал драма «Еллі (2021)»:

Еллі не дає спокою те, що вона практично нічого не пам'ятає про своє минуле. З ким і де жила? З ким дружила і ворогувала? Кого любила? Чим захоплювалася, про що мріяла, які пригоди переживала? В голові нещасної більше питань, ніж відповідей. Залишилися тільки якісь уривки спогадів з шестирічного віку. Саме тоді вона виявилася у викраденій якимось чоловіком машині, але поліцейські зупинили і затримали злочинця.

Подробиці цих обставин приховані через сильну форми амнезії. Психотерапевт на ім'я Олег намагався відновити моральний стан нещасної Еллі, коли вона була зовсім юною. Спеціаліст обіцяв, що допоможе пацієнтці згадати, хто вона така. Але ця серія сеансів закінчилася невдачею. Амнезія не пройшла. Більш того, у дівчини була спроба самогубства. Через десять років Олег знову знайшов Еллі, щоб відновити пошуки її минулого. Що спонукало лікаря знову взятися за цей незвичайний випадок, який не давав йому спокою всі ці роки? Чи погодиться Еллі вдруге працювати з цим лікарем, після останньої зустрічі з яким їй захотілося звести рахунки з життям? Чи вдасться хворий хоч якимось способом відновити пам'ять і зрозуміти, хто вона?

Серіал Еллі (2021) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Еллі (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Еллі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Еллі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Еллі (2021)