Під прикриттям всі серії

Мелодрама Під прикриттям  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
30 апреля 2013
Країна:
Россия
Жанр:
боевик
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал боевик «Під прикриттям »:

Олег Резвов не може сказати, що до справжнього моменту прожив щасливе життя. Починаючи з підліткового віку його переслідували невдачі і йому доводилося розплачуватися за чужі гріхи ціною власної свободи. Так спочатку він «по малолітці» відсидів у колонії суворого режиму за злочин, якого він не скоював. Далі була армія, де йому доводилося виживати, доводячи, що він не слабак і може постояти за себе. Демобілізувавшись зі служби, герой вступає у ФСБ, де він вічно був на побігеньках у старших за званням. І ось нове небезпечне завдання – проникнути в кримінальну структуру майкопської угруповання і постаратися знешкодити її.

Це означає, що тепер він повинен стати іншою людиною. А адже поруч вирує зовсім інше існування, розмірене і спокійне, де люди живуть у сім'ях, виховують дітей, люблять, піклуються, планують і будують кар'єри. Але робити нічого, він сам вибрав для себе такий спосіб життя, де доводиться брехати, спонтанно реагувати на події і часом забувати, хто ти є насправді. Потрібно жити під прикриттям, слідувати строго вигаданою легендою, щоб не провалити ретельно підготовлену операцію. А йому так хочеться стати самим собою, але чи це можливо?

Серіал Під прикриттям 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Під прикриттям » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Під прикриттям 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Під прикриттям всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Під прикриттям онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Під прикриттям (2012)