Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва всі серії

Мелодрама Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал, мелодрама «Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва »:

Олег Філатов заповзятливий і успішний підприємець, одружений з гарною і привабливою дівчиною. Він би ніколи не подумав, що має кровні супротивники, які бажають йому смерті. Все це він дізнається пізніше, коли його намагаються вбити невідомі, але замість нього через фатальну випадковість гине дружина і найкращий друг. Чоловік хоч і залишився живим, але важко переживає біль непоправної втрати. Ця жахлива подія назавжди змінила його пріоритети та цілі. Він більше не хоче займатися бізнесом і йде з нього, ставши власником невеликої книгарні.

Олег не може більше наражати близьких на небезпеку, а доходу зі скромного дітища цілком вистачає на життя. Так він і жив тихо, долаючи горе. Але про спокійне існування Філатову після того замаху доводиться лише мріяти, оскільки прискіплива і принципова слідчий Уляна Соколова впевнена, що саме він винен у вбивстві зловмисника, який розправився з його дружиною та товаришем. Сищиця вважає, що це самосуд. Щоб довести, що оперативниця помиляється, він береться за приватне розслідування, у якому допомагає син покійного приятеля – Андрій. Чим закінчаться ці пригоди?

Серіал Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтва (2020)