Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв всі серії

Мелодрама Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв »:

Олег Філатов підприємливий і успішний підприємець, одружений на гарній і чарівній дівчині. Він би ніколи не подумав, що у нього є кровні противники, які бажають йому смерті. Все це він дізнається пізніше, коли його намагаються вбити невідомі, але замість нього через фатальну випадковість гинуть дружина і кращий друг. Чоловік хоч і залишився живий, але з працею переживає біль непоправної втрати. Ця жахлива подія назавжди змінила його пріоритети і цілі. Він більше не бажає займатися бізнесом і йде з нього, ставши власником невеликого книжкового магазинчика.

Олег не може більше піддавати близьких небезпеки, а доходу з скромного дітища цілком вистачає на життя. Так він і жив тихо, справляючись з горем. Але про розміреному існування Філатову після того замаху припадати лише мріяти, так як прискіплива і принципова слідчий Уляна Соколова впевнена, що саме він винен у вбивстві зловмисника, розправився з його дружиною і товаришем. Сищіца вважає, що це самосуд. Щоб довести, що оперативниця помиляється, він сам береться за приватне розслідування, в якому йому допомагає син покійного приятеля - Андрій. Чим закінчаться ці пригоди?

Серіал Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Детектив на мільйон 2 сезон. Жертви мистецтв (2020)