Філатов всі серії

Мелодрама Філатов  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
3 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Філатов »:

Спочатку комедійного серіалу «Філатов» 1, 2 серія під час відсутності Аліси всі в лікарні перевертається з ніг на голову, і лікарям невідомо, що робити в такій ситуації. Тим часом Філатов не залишає надію возз'єднається з дружиною, але всі його старання виявляються марними.

Справжній професіонал своєї справи, лікар-гінеколог Андрій Філатов (Федір Бондарчук), який завжди привертав увагу жінок, але залишався вірним своїй дружині, переживає справжнє потрясіння — його красуня дружина Аліса Філатова (Олеся Судзиловська) раптово вирішує залишити його. Це повністю вибиває Філатова з колії, але кидати улюблену роботу він не має наміру. Намагаючись знайти розраду свого нещастя, чоловік робить спроби зав'язати нові стосунки. Однак у процесі, дізнаючись жінок ближче, він починає розуміти, що саме його колишня — ідеальний варіант, і більше йому ніхто не потрібен. Тому доктор, недовго думаючи, твердо має намір повернути її...

Серіал Філатов 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Філатов » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Філатов 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Філатов всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Філатов онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Філатов (2019)