Мій білий і пухнастий

Фільм мелодрама «Мій білий і пухнастий »:

Олені пророкували блискучу кар'єру, але дівчина закохалася й вийшла заміж, закинувши всі спроби на професійному терені і повністю присвятивши себе родині і чоловікові Віталі. Але як здалася подальша практика, її жертви виявилися марними, а коханий чоловік зрадником і изменщиком. Але і це ще не все, масла у вогонь вічно підливала сварлива свекруха, незадоволена невісткою з першого дня появи в їхньому будинку. Головним звинуваченням було, що Олена так і не народила їй онука. Мати виправдовує свого синочка і всього його зв'язки на стороні.

На тлі всього цього розпачу і безвиході, в ДТП гине найкраща подруга Олени, залишивши сиротою маленького синочка Дениску. Молода жінка вирішує взяти на себе опікунство над хлопчиком, але на шляху оформлення усіх документів ставати п'яний дядько. Чоловік лагодить всякого роду перешкоди у благородні наміри героїні. Підтримку у всіх починаннях Оленка знаходить в особі новоспеченого приятеля Миколи, який виявляється для неї справжнім другом. Але дуже скоро пара відчує потяг один до іншого. Схоже це любов, справжня, щира, яка і здатна подарувати просте жіноче щастя.

Дивитися фільм «Мій білий і пухнастий » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мій білий і пухнастий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мій білий і пухнастий дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій білий і пухнастий онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мій білий і пухнастий (2013)