Рівняння кохання всі серії

Мелодрама Рівняння кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
11 марта 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Рівняння кохання »:

Тетяна більшу частину свого свідомого перебування в цій життя присвятила улюбленому синові Денискові і дружину. Але ось одного разу їх син, випивши на своє повноліття і бездумно сівши за кермо, збив людину, так що нещасної матері нічого не залишається, крім як взяти його провину на себе, в результаті чого головна героїня потрапляє в колонію-поселення. Саме сумне, так це те, що її син і чоловік сприймають цей вчинок як само собою зрозуміле рішення.

Над Тетяною знущаються і насміхаються, оскільки до фізичних робіт жінка неприученной виявилася, так і гіркоту її долає, оскільки весілля улюбленого синочка в результаті пройшла без її участі. Дехто Аркадій вступає на захист нещасної жінки, і головна героїня розуміє, що без його підтримки вона б просто не змогла вижити.

Її рідні про неї забувають, повністю поглинені проблемами життєвого характеру. Перебуваючи в колонії, жінка своє життя заново переосмислює і приходить до висновку, що не змогла б далі співіснувати в суспільстві інфантильного синочка і егоїстичного чоловіка. Головне, що вона за цей час встигла по-справжньому полюбити Аркадія, без якого відтепер не розуміє цього життя. Але ось, на біду невинно засудженої, приходять звістка про те, що її, швидше за все, звільнять достроково.

Серіал Рівняння кохання 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Рівняння кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рівняння кохання 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рівняння кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рівняння кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рівняння кохання (2013)