Я вимагаю кохання! всі серії

Мелодрама Я вимагаю кохання!  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 июля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Я вимагаю кохання! »:

Підходить до кінця десятиліття вісімдесятих. Сім'я Олексія та Галини живуть, як багато середньостатистичні сім'ї, намагаючись економити і дотягнути до наступної зарплати. Подружжя працює не покладаючи рук, виховують спільну доньку Марійку, яка підростає справжньою красунею. Начебто Все складається непогано і всі щасливі. У будинку панує розуміння і гармонія взаємин. Але все змінюється в той момент, коли Льоша знайомиться з чарівною і юної аспіранткою Тетяною і з головою поринув у вир романтичних пристрастей. У чоловіка немов відкривається друге дихання, він давно не відчував себе таким молодим і бадьорим, хотілося співати, танцювати, творити.

Паралельно цим кардинальних змін у житті глави сімейства, Марія повідомляє батькам про те, що знаходиться в положенні і цілком очевидно, що найближчим часом вони стануть бабусею і дідусем. Всі ці події вибивають Галину зі звичної і розміреним життєвої колії. Вона не бажає нічого чути і мріє лише про одне, щоб весь цей страшний сон припинився і все повернулося у звичне русло. Але цього вже не станеться. І як їй справлятися з усім цим сніговим комом, що загрожує зруйнувати все те, що їй було так дорого і цінно.

Серіал Я вимагаю кохання! 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я вимагаю кохання! » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я вимагаю кохання! 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я вимагаю кохання! всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я вимагаю кохання! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я вимагаю кохання! (2017)