Бабуся на сносях всі серії

Мелодрама Бабуся на сносях  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 ноября 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Бабуся на сносях »:

Кіра, чарівна і моложаво виглядає жінка середніх років. У неї радісна подія, вона вся в метушливих клопотах передвесільного урочистості. Одружується її єдиний син і схоже, за всіма прогнозами, скоро вона стане щасливою бабусею. Навколишні захоплюються її життєлюбством і оптимізмом і що, що у неї завжди виходить задумане. Все це звичайно добре і на роботі, і в стосунках з приятельками, але от в особистому житті героїні ніяк не щастить.

Кіра дарує молодятам дорогу путівку в елітний санаторій, але у тих не виходить скористатися подарунком. Не пропадати ж йому. І в підсумку в люкс молодят вселяється самотня жіночка. Якщо б тільки вона знала, тоді як це подорож вплине на її подальше життя. На відпочинок у неї зав'язується пристрасних курортний роман, який примушує її повірити, що вона бажана і може сподіватися на зустріч зі своїм принцом. Час пролетів непомітно. Спогади від відпустки райдужні і все б добре, якщо по поверненню, вона не виявляє, що завагітніла. Як це сталося? Як вона повідомить про це дітям? Вперше Кіра впадає в розпач і розгубленість, не знаючи, що їй робити далі?

Серіал Бабуся на сносях 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Бабуся на сносях » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бабуся на сносях 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бабуся на сносях всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бабуся на сносях онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бабуся на сносях (2011)