Комета Галлея (2022) всі серії

Мелодрама Комета Галлея (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Комета Галлея (2022)»:

Напередодні новорічних свят дивовижна історія відбувається з московським сімейством Артем'євих, яке складається з дівчат та жінок. Живуть вони у старовинному будинку у столиці. Перша – дивакова бабуся-інтелігентка Янга Львівна. Друга – її дочка на ім'я Юля. Компанію їм складають представниці молодшого покоління – онуки, яких звати Тая та Дуся. Вони різні за характером та цінностями, але намагаються уживатися один з одним. Кожен їхній день наповнений пристрастями, драмами та ревнощами. Юля хоче побудувати щасливі та довгі стосунки з Ігорем: єдина проблема – у тому, що він одружений. Тая працює тренером з муай-тай.

Та, навпаки, не може відмовитися від набридливого і впертого залицяльника Полупанова, який намагається за всяку ціну добитися неприступну і спокусливу спортсменку. Обстановка ускладнюється тим, що цього мачо невідповідно закохалася Дуся. Одного разу в їх житті з'явився дивний вчений із прізвищем Ігнат Галлей. Дивак, що спеціалізується на фізиці та астрономії, перевертає будні сімейства Артем'євих. Як вийшло, що цей персонаж сильно вплинув на сім'ю москвичок, яка об'єднала три покоління представниць прекрасної статі?

Серіал Комета Галлея (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Комета Галлея (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Комета Галлея (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Комета Галлея (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Комета Галлея (2022)