Сухар всі серії

Мелодрама Сухар  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сухар »:

У Наді, здається, все добре в особистому житті. У неї відмінна сім'я, де чоловік Олег і улюблений син Вітя радують кожен день. Правда, героїня не знає, що її чоловік крутить роман з дружиною свого ж начальника. Таємниця Олега була розкрита, тому того звільнили з роботи. Чоловік переживає через борги, які висять на ньому. Йому необхідно платити за квартиру. Надя, тим часом, вирішує, що їй теж необхідно підшукати роботу в такі складні для сім'ї часи. Здібності архітектора виявляються необхідні на найближчій будівництві, де головна героїня відразу ж стає білою вороною серед працівників і отримує кличку Сухар. Незважаючи на невдоволення виконроба та інших робітників, жінка примудряється знайти підхід до кожного з них. Саме так їй вдається організувати команду для роботи над проектом багатою замовниці. Правда, у тій свій мотив перебувати на будівництві під час роботи.

Серіал Сухар 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Сухар » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сухар 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сухар всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сухар онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сухар (2018)