Кохання як стихійне лихо всі серії

Серіал мелодрама «Кохання як стихійне лихо »:

Ірина - молода і красива жінка, яка завжди мріяла про дбайливого і люблячого чоловіка. Вона хотіла створити щасливу і дружню родину, щоб разом радіти кожному дню. Але, в житті все склалося зовсім інакше. Героїня фільму "Любов як стихійне лихо" більшу частину часу проводить на самоті, з того, що її чоловік Вадим, закоханий у свою роботу і безвилазно пропадає у відрядженнях.

Іра втратила останню надію на щастя, і була впевнена, що так буде завжди. Але одного разу вона зустрічає свою першу любов - Олександра. Виявилося, що почуття до цього чоловіка, збереглися в її серці, і вона досі любить Сашу...

Серіал Кохання як стихійне лихо 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Кохання як стихійне лихо » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання як стихійне лихо 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання як стихійне лихо всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання як стихійне лихо онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання як стихійне лихо (2016)