Замок з піску всі серії

Серіал мелодрама «Замок з піску »:

Молода і красива жінка Марина одружена успішним бізнесменом Олексієм. Вони живуть в розкішному особняку і нів чому не потребують. Поки чоловік займається справами, героїня фільму «Замок з піску» виховує чудового сина. Здавалося, що щастя і достаток ніколи не покинуть дружне сімейство.

Але одного разу, трапляються великі неприємності. Олексій позичив у бандитів велику суму грошей на розвиток бізнесу. Але його план не спрацював, гроші розчинилися після невдалої операції. Братки все частіше стали відвідувати дім банкрута і вивозити все цінне майно, в якості відсотків. Вони пригрозили, що якщо Льоша не поверне борг, то наступного разу вони заберуть додому. Чоловік не витримав, і покінчив життя самогубством, залишивши всі борги і неприємності на свою тендітну дружину...

Серіал Замок з піску 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Замок з піску » онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Замок з піску 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Замок з піску всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Замок з піску онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Замок з піску (2018)