Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016) всі серії

Мелодрама Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Февраль 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016)»:

Олександр і Лариса дружать ще з інституту, але з-за свого затягнутого характеру, Саша так і не зміг зізнатися дівчині в коханні. Він завжди намагався приховувати свої почуття, і в підсумку, упустив свій шанс. Лариса вийшла заміж за нахабного, і надто самовпевненого Дениса, у якого була закохана.

Олександр у відчай, здійснює помилку усього свого життя - одружується на Світі, до якої не має жодних почуттів. Через деякий час, в сім'ях героїв фільму "Вчора. Сьогодні. Назавжди" підростають діти, але щастя і взаємного кохання - ні!. Випадкова зустріч Саші і Лори, стає першим кроком до їх відносин і справжньої любові.

Серіал Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вчора. Сьогодні. Назавжди. (2016)