Анка з Молдаванки всі серії

Мелодрама Анка з Молдаванки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
23 ноября 2015
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама, криминал
Тривалість:
42 мин.

Серіал мелодрама, криминал «Анка з Молдаванки »:

Головна героїня фільму "Анка з Молдаванки" - молода дівчина Ганна, яка виросла в інтелігентній родині і завжди слухалася своїх батьків. Одного разу, юна дівчина знайомиться з Аркадієм - красивим хлопцем і чудовою людиною. Після декількох побачень вони закохуються одне в одного і стають щасливою парою. Через деякий час, Аня дізнається, що її коханий ватажок банди з Молдаванки.

Незважаючи на кримінальне життя Аркаши, дівчина продовжує зустрічатися з ним і вмовляє зав'язати зі злочинністю. Аркадій прекрасно розуміє, що якщо не зупиниться, обов'язково має загриміти у в'язницю і всі його мрії про щасливе життя, можуть ніколи не здійсниться. Він вирішує зробити останній грабіж у своїй кар'єрі, щоб почати нове життя зі своєю коханою і круглою сумою на кишені. В цей час в місто повертається перша любов Ані - Микола. Коля - син начальника міліції Одеси, ніколи не дозволить своїй коханій дівчині, вийти заміж за бандита...

Серіал Анка з Молдаванки 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Анка з Молдаванки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Анка з Молдаванки 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анка з Молдаванки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анка з Молдаванки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анка з Молдаванки (2015)