Клятва всі серії

Мелодрама Клятва  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
биография, военный, драма, история
Тривалість:
125 мин.

Фільм биография, военный, драма, история «Клятва »:

На частку головлікаря психіатричної клініки Наума Балабана і його дружини Лізи випало чимало випробувань. З двох полюбили її друзів вона вважала за краще саме Наума, який умів доглядати за жінками. Життя героїв особливо наповнилася трагедіями в страшний для держави часовий проміжок з 1910 по 1942 роки. Глобальні криваві катаклізми і голодні часи стали перевіркою на міцність для героїв. У більшості ситуацій їм вдалося залишатися людьми навіть в ситуаціях, що нагадують абсурдне кошмарне сновидіння. Наприклад, в період фашистської окупації вони врятували більшість своїх пацієнтів. Втім, те, що влаштовували нацисти, саме по собі нагадувало божевільню.

Найчастіше Наум Балабан і його дружина Єлизавета ставали свідками кричущої і нелюдської жорстокості поплічників Гітлера, яка не була виправдана навіть військово-стратегічними цілями. Крім того, на подружню пару вплинули приклади самовідданості деяких оточуючих людей в найкритичніших ситуаціях. Це допомогло Балабанов підтримати віру в людство. Наприклад, коли вони бачили, що на розстріл чоловік пропонує нацистам, щоб ті вбили його, але зберегли життя стоїть поруч в ладі жінці.

Дивитися серіал «Клятва » онлайн всі серії Дивитися фільм «Клятва » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Клятва онлайн безкоштовно, без підписок і СМС. Ви легально дивіться серіал Клятва онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Клятва дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клятва онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі! Серіал Клятва всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клятва онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Клятва (2020)