Далеко від війни (2012) всі серії

Мелодрама Далеко від війни (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 января 2013
Країна:
Россия
Жанр:
драма, военный
Режисер:
Тривалість:
54 мин.

Серіал драма, военный «Далеко від війни (2012)»:

Ліда молода дівчина, яка в самий розпал великої вітчизняної ВІЙНИ живе в тилу невеликого провінційного містечка. Усі чоловіки з міста мобілізовані на війну, залишилися практично тільки старі, жінки і діти. Ліда проводила і своїх рідних на передову залишається відданою дворняжкою Каштанкой. Але одного разу побачивши пса на вулиці військові забирають його в школу собаківництва, на навчання в якості собаки-підривника. Бажаючи врятувати свого вірного вихованця від такої жорстокої долі, власниця звертається за допомогою до одного із знайомих військовослужбовців, який служить в «собачої» спецчастини.

Червоноармієць, зачарований красунею Лідією обіцяє посприяти і виручити її товариша. Хлопець дійсно намагається допомогти коханій, адже йому так хочеться привернути її увагу та заслужити прихильність. Його очікування не були обмануті, Ліда відповідає взаємністю. Але щастя двох закоханих виявляється надто крихке, адже керівництво військової частини молодої людини отримала наказ про термінове розформування і знищення підготовлених собак, так як плани змінюються кардинальним чином. Як же бути тепер? Невже не можна буде врятувати Каштанку від вірної загибелі?

Серіал Далеко від війни (2012) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Далеко від війни (2012)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Далеко від війни (2012) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Далеко від війни (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Далеко від війни (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Далеко від війни (2012)