І це все Роберт всі серії

Мелодрама І це все Роберт  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
21 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма, криминал «І це все Роберт »:

Дія розвивається навколо Роберта Богданова - провінційного вчителя фізики, чиї учні всіляко знущаються над скромним педагогом, який через безгрошів'я і докорів дружини почав підробляти в торговому центрі. Одного разу Роберт потрапляє у вир прикрих пригод: спершу він, сам того не бажаючи, стає співучасником викрадення банківського терміналу; після виявляється свідком загибелі літньої жінки; а на довершення до всього дізнається про важке захворювання дочки.

Гостра необхідність у великій сумі, необхідній для оплати лікування дочки в Ізраїлі, змушує Богданова зламати вкрадений банкомат, проте наївний фізик ще не передбачає, що незабаром за викраденими грошима будуть полювати не тільки правоохоронні органи, а й місцевий криміналітет ...

Серіал І це все Роберт 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «І це все Роберт » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал І це все Роберт 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал І це все Роберт всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися І це все Роберт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Правовласникі » І це все Роберт (2019)