Червоні браслети

«Червоні браслети »:

Головні герої відчайдушні підлітки, які так не схожі, потрапляють через різні обставини в одну лікарню з серйозними діагнозами захворювань. Незважаючи на зовсім різні в пріоритетах, бажаннях і баченні світогляду, їм вдається знайти точки дотику, зблизитися, подружитися. Лікувальний центр стає для хлопців другим будинком, де вони сваряться, закохуються, дивуються і просто радіють кожному прожитому дню. Розповідь мелодраматичного фільму ведеться від імені маленького хлопчини на ім'я Чарлі. Хлопчик лежить у клініці довше всіх інших.

Він перебуває в коматозному стані. Але незважаючи на це він прекрасно чує все, що відбувається навколо і обізнаний абсолютно про все: секрети і таємні справи інших пацієнтів. Серед його сусідів: розпещена увагою юна чирлідерши Кара, чарівний інвалід-візочник теска оповідача, його колишня кохана Емма і Джорджі, який з'явився той відносно недавно. Напевно, в звичайному житті вони навряд чи звернули увагу один на іншого, але лазарет об'єднує мимоволі всіх, навіть самих різних людей. Ці по суті ще діти, яким лікарі озвучили страшні хвороби, все одно шукають розваг, люблять життя і не перестають вірити в щасливе майбутнє.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Російські серіали » Червоні браслети (2017)