Кохання на мільйон всі серії

Серіал мелодрама «Кохання на мільйон »:

Марина готується зробити найважливіший вчинок у своєму житті — вийти заміж за забезпеченого нареченого Володю. Цей добрий, уважний і турботливий чоловік, підкорив незлочинний серце дівчини. Тільки є у коханого один недолік: він дуже передбачуваний, так як всі планує наперед. Але, це не заважає героїні фільму Любов на мільйон готується до довгоочікуваного свята.

Одного разу, напередодні весілля, відбувається несподівана зустріч Марини з її колишнім нареченим Олегом. П'ять років тому цей чоловік був веселим та життєрадісним, готовим гори звернути заради своєї коханої. Але тепер, він перетворився у бездомного п'яницю. Марина відчуває себе винуватою і намагається допомогти опустившемуся людині. Вона знаходить йому роботу, житло і намагається врятувати його від пияцтва. Якби вона тільки знала, що під зовнішністю бродяги, ховається справжній мільйонер, який пішов на хитрість, щоб перешкодити її весілля...

Серіал Кохання на мільйон 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Кохання на мільйон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання на мільйон 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання на мільйон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання на мільйон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання на мільйон (2013)