Хороший чоловік всі серії

Серіал драма, триллер «Хороший чоловік »:

В основу сюжету захоплюючого кримінального серіалу Хороша людина (2020) лягла історія, заснована на реальних подіях. Дії розгортаються в невеликому сибірському селищі Рубіжний, тут всі один одного знають, але останнім часом населення стривожили серійні зникнення дівчат. У місті завівся маніяк, який заманює жінок до себе в машину, а потім вивозить у лісопосадку і вбиває. Навіщо злочинець так знущається над протилежною статтю, місцевим слідчим не відомо.

У Рубіжному пропало вже майже 10 жінок, а злочинець не спійманий. Вище керівництво відправляє в місто слідчого Євгену Ключевскую, вона повинна розібратися в злочинах і зловити вбивцю. Але селище не весело приймає дамочку, місцеві замикаються в собі, не бажаючи йти на співпрацю. Але незабаром їй вдається з'ясувати, що маніяк — хороший чоловік, який став жертвою зради дружини. З того часу він обчислює жінок з поганою поведінкою і карає їх.

Серіал Хороший чоловік 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Хороший чоловік » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Хороший чоловік 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хороший чоловік всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хороший чоловік онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хороший чоловік (2020)