Одиночка всі серії

Мелодрама Одиночка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
20 мая 2017
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Одиночка »:

Гліб Мечников представляється оточуючим принципової, жорсткої і непохитної особистістю. Він не звик відкладати проблеми в довгий ящик, а вважає за краще їх вирішувати швидко і продуктивно. Намагається завжди тримати дане слово, чим викликає повагу у знайомих і колег. Єдиним чоловічком в його житті, заради кого він готовий на все це його улюблена донечка Христина, татова відрада і принцеса.

Чоловік сам виростив її і ніколи ніхто не чув скарг з цього приводу. Але підлітковий період чада, якій виповнилося 16 років позначилося на характері юної бунтарки не кращим чином. Слухняна і завжди ласкава дівчинка перетворюється в примхливу і суперечливу особу, у якої останнім часом відносини з батьком не назвеш простими. Вона вважає за краще дивитися на світ своїми очима і сприймає його по-своєму, не бажаючи підкорятися, прислухатися, а тим більше, щоб її існування контролювалося на кожному кроці. Все це серйозно і кардинально змінює життя двох рідних людей, які розучилися чути один одного і постійні протиріччя, і протистояння нагадує їх взаємини військові дії. Але кому потрібна це війна, де немає переможців і де все чують, але не слухають співрозмовника ?!

Серіал Одиночка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Одиночка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одиночка 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одиночка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одиночка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одиночка (2017)