Жіноча інтуїція 2

Фільм мелодрама «Жіноча інтуїція 2 »:

Минуло трохи більше року з тих пір, як Дарина переступила поріг шикарного особняка Олександра. Він запросив її в якості гувернантки для дочки, яка переживає непростий підлітковий період. Дивним чином у жінки вийшло знайти підхід до дівчинки, розташувати її до себе і навіть подружитися. Вони стали дуже хорошими подругами. Маша зробила все можливе, щоб тато зійшовся з їх новою робітницею, так як найбільше хотіла, щоб Дарина була не тільки її подружкою, а й спробувала себе в ролі мами.

У юної пустунки все виходить. Сьогодні Даша і Саша щасливі. Чоловік запропонував коханій руку і серце. Справа рухається до весільного торжества і попереду чекають приємні клопоти по вибору казкового вбрання для нареченої, запрошень гостей і вибору місця, де і відбудеться урочиста церемонія. Тільки відносини захмарюються ревнощами ... В цей час Інга намагається повернути прихильність колишнього обранця. Вона виглядає як не можна краще зараз після чергової пластичної операції, тому розраховує на успіх. У Лілі теж назріли проблеми. Через дрібницю вона посварилася з чоловіком. Невже це призведе до розлучення? Хто допоможе цим парам повернути було щастя і спокій?

Дивитися фільм «Жіноча інтуїція 2 » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жіноча інтуїція 2 онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жіноча інтуїція 2 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча інтуїція 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жіноча інтуїція 2 (2005)