Бариста всі серії

Мелодрама Бариста  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
11 мая 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Бариста »:

Лера працює бариста в одному із затишних кав'ярень міста і варить найкращу каву в окрузі. Чарівна і товариська дівчина веде розмірений спосіб життя, ніяких сплесків і нових подій, все, як завжди. Звична навчання на заочному і близька подруга, яку вічно потрібно покривати. Але схоже героїню поки все влаштовує. Вона любить свою роботу, тим більше у неї постійна клієнтура. Один з відвідувачів, який частенько заходить в її заклад, є шанувальником її таланту, і він не раз говорив їй про це.

Кожен раз при вигляді нього, у Лера з'являється неясне відчуття, що вона його звідкись знає, ніби він їй дуже добре знайомий. Пізніше, коли вони одного разу розмова він зізнається їй, що є її вітчимом, якого вважають давно загиблим. Звістка звичайно радісна, але ейфорія триває недовго. Через кілька днів новоявлений родич вмирає нібито від серцевого нападу. Інтуїція молодої особи підказує, їй що це смерть не випадково і швидше за все це вбивство. А ще вона постійно відчуває якусь тривогу, що за нею спостерігають і намагаються також розправиться. Чи правдиві її побоювання і кому знадобилося раптово почати полює на неї?

Серіал Бариста 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Бариста » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бариста 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бариста всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бариста онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бариста (2015)